Sex lyst som samtale er et tabu for mange modne kvinder.

Sex lyst

Mange modne kvinder snakker ikke sex lyst med deres partner.

Sex lyst kan vare et tabu emne, når de modne kvinder skal fortalte om porno til deres partner. Det kommer sig tit af når kvinder kommer op i alderen, falder sexlysten i takt med alderen.

Men sådan behøves det ikke være i kan begge gøre en masse ting for, at genfinde glæden og sexlysten igen via sexnoveller eller amatør sexhistorier. Først og fremmest skal i tale sammen om sex lyst, og hvad i forventer af hinanden.  Tanja fra Brande fortæller åbent om hendes sexliv.

Samtale om sex og forventning er nøgleordet i hele samtalen, fortæl hinanden hvad i kan gøre bedre. Ofte er det små ting der gør sexlivet går i stå, som manglende romatik.

En fremragende måde og genfinde sex lysten på er, i kan indføre rollespil i hverdagen. Det er både frækt og pirrende for begge involveret, og i kan skiftet til at bytte roller.

Sex lyst kommer med frække rollespil.

Rollespil en god måde for jeg begge, at finde sexlysten igen og få den tilbage på sporet. Jeg vil her komme med nogle eksempler på hvad i kan, med de forskellige frække roller.

  • Håndværker og husmor: Så er det med at finde klud og spand frem! Her kan du godt regne med at skulle ligge på knæ med rumpen i vejret. Som din svedige håndværker kæreste kommer ind af døren, og rager på din bagdel med sine store næver.
  • Hersker og slave: Find jeres støvede lak og læderoutfits frem fra skabet. Til denne leg hører også tilbehør som håndjern, og bind for øjnene. Før I går i gang, skal I nok lige beslutte jer for, hvem der er hersker, og hvem der er slave i sex rollespillet. Amrikanerene dyrker denne fetish ofte.

 

Velbehag efter frækt rollespil.

Jeg er overbevist om i begge to vil have en følelse af velbehag i kroppen, efter et frækt rollespil.

Samtidig ville i også genfinde jeres sex lyst, og have en større seksuel tiltrækning på hinanden.

Står du og har lyst til udforske rollespil, men mangler en sexpartner? Så kan du finde en og chatte med på adultsex.dating.